Apartamente ieftine de vanzare in Bragadiru - Ilfov, Cartier Independentei (Haliu), la numai 10 Km de Piata Unirii.

Apartamente

Apartamente 2 camere Apartamente 3 camere

Crown Residence Bragadiru este un complex de blocuri structurat pe 2, 3 si 4 etaje cu o arhitectură modernă și o volumetrie simplă care dispune de un amplasament excelent și o serie de facilități menite să mulțumească pe deplin cerințele clienților noștrii.

Imobilul este compartimentat într-o gamă mixtă, de la garsoniere simple sau duble la apartamente cu 2 și 3 camere poziționate ingenios, pentru a crea spații foarte bine luminate.

Garsonierele au spații cuprinse între 32 mp și 36 mp utili iar prețurile acestora variază în funcție de dorințele cumpărătorului. Locuințele finisate și echipate au preturi începând cu 22.000 euro tva 5% inclus până la 25.500 euro tva 5% inclus.

Apartamentele sunt construite pe suprafețe între 52 mp și 59 mp utili, sunt decomandate iar unele dispun de curte proprie de diverse suprafețe. Prețurile pornesc de la 35.800 euro ajungând până la 41.500 euro, având tva-ul de 5% inclus.

Ansamblul pune la dispozitia dvs. si un apartament cu 3 camere poziționat la parterul imobilului, având o suprafață de 67 mp utili căreia i se adaugă o superbă terasă de 74,50 mp, la prețul de doar 55.000 euro cu tva de 5% inclus.