Apartamente ieftine de vanzare in Bragadiru - Ilfov, Cartier Independentei (Haliu), la numai 10 Km de Piata Unirii.

Finisaje

Finisaje

Finisajele pot schimba radical aspectul unei locuințe, contribuind la îmbunătațirea ambianței căminului.

Crown Residence a stabilit de la bun început calitatea înaltă a materialelor cu care întreg ansamblul a fost construit, păstrând pentru finisaje produse de înalte standarde care să bucure viitorii clienți.

Pornind logic, în ordinea ridicării unui spațiu de locuit întâlnim în primă fază pardoseala din lemn masiv, solidă, care reprezintă un element de referință la interior. Frumusețea naturală și durabilitatea parchetului fac dintr-un apartament o investiție pe termen lung și totodată adaugă valoare domiciliului.

La capitolul pereților se observă culoarea caldă și deschisă care ajută lumina naturală să pătrundă pe tot parcursul zilei, astfel încât locuința să pară spațioasă. Totul a fost gândit în deplină concordanță cu natura astfel încât să se poată profita de așezarea fiecărui decor.

În cazul băilor, gresia și faianța precum și instalațiile sanitare au fost amenajate să creeze impresia de spațiu.Faianța dispusă pe verticală în culori deschise dă senzația de loc organizat.

Constructorii au gândit în detaliu sistemul de scurgere astfel încât apa să se evacueze natural, fără să băltească generând umiditate excesivă iar hidroizolația pardoselii are chituri rezistente la apă care previn incontestabil inundațiile.

Revenind la accentul pus pe lumina naturală, geamurile din profil de aluminiu si termopan, au fost alese la scară largă, tocmai pentru a îmbunătăți întreg ambientul. Mari și practice atât pentru luminozitate cât și pentru curățarea lor, ferestrele transpun nevoia de confort și siguranță contribuind totodată la economisirea de energie. Acestea decorează perfect locuințele și definesc atmosfera din interiorul lor.