Apartamente ieftine de vanzare in Bragadiru - Ilfov, Cartier Independentei (Haliu), la numai 10 Km de Piata Unirii.

Apartamente 2 camere Bragadiru

Pentru construirea apartamentelor cu două camere s-a avut în plan complexitatea spațiului utilizat și îndeplinirea unor criterii la mare căutare. În felul acesta, apartamentele au suprafețe cuprinse între 48 mp și 51 mp, potrivite pentru familiile tinere care doresc confortul căminului propriu alcătuit din materiale ușor de întreținut.

Intrarea din hol a fost gândită cu mare atenție pentru a stabili de la început traseul care îl introduce pe vizitator în universul aceste locuințe. Spatiul dă posibilitatea de a te juca cu o paletă de culori, în funcție de preferințe, iar finisajele conduc către versatilitatea diferitelor produse de mobilier care vor compune în cele din urmă întreg designul locuinței.

Nuanțele de alb și bej folosite în culoarea pereților, scot la iveală luminozitatea care conferă unicitate apartamentelor, lăsând astfel ca fiecare cameră să reprezinte un loc primitor.

Specialiștii au gândit fiecare zonă și au valorificat spațiul pentru a reflecta personalitatea clienților care doresc un loc de relaxare și de petrecut cu familia.

Accentul pus pe materialele de bună calitate ridică mult gradul de confort și face ca întreg ansamblul să fie caracterizat de o arhitectură modernă, cu spații generoase, bogate în lumină naturală.