Apartamente ieftine de vanzare in Bragadiru - Ilfov, Cartier Independentei (Haliu), la numai 10 Km de Piata Unirii.

Despre noi

Crown Residence Bragadiru este un complex de blocuri cu o arhitectură modernă și o volumetrie simplă care dispune de un amplasament excelent și o serie de facilități menite să mulțumească pe deplin

Crown Residence pune la dispoziția dumneavoastră un număr mare de unități locative construite pe o suprafață între 35mp -120 mp, într-un cadru luminos și armonios.

Aflat la doar 3 km. de București, pe șoseaua Alexandriei în comuna Bragadiru, Crown Residence oferă garsoniere ieftine, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, poziționate strategic astfel încât, cadrul natural al zonei să pătrundă în fiecare locuință.

Zona este puternic animată de existența supermarket-urilor din zonă: Cora Hipermarket și Mega Image, precum și de parcul comunei Bragadiru, un spațiu de joacă excelent pentru cei mici și un refugiu de relaxare pentru parinți.

Ansamblul se află deja la cel de al 3-lea proiect, dezvoltatorul avand ca principal scop crearea unor locuințe, printr-o tehnologie avansată, care va asigura protecția și siguranța familiei dumneavostră.

Cartierul ales beneficiază de străzi late care permit accesul cu ușurință în fața imobilului și totodată oferă toate serviciile de care ai nevoie: canalizare, reciclare deșeuri și iluminat public. Străzile au de-o parte și de alta, alei pietonale care ajută la plimbări de voie prin întreg cartierul.

Toate apartamentele se predau la cheie, dispunând de finisaje de buna calitate, conform așteptărilor clienților noștri.

Luminoase și spațioase, locuințele îmbină armonios confortul și calitatea într-un cadru intim și familial.

Crown Residence poate fi definit ca un bloc de locuințe construit pe baze nonconformiste și speciale în materie de design. Blocul este îmbrăcat de pereți exteriori solizi, așezati pe stâlpi de rezistență, a căror duritate arhitecții noștrii au știut să o mascheze inovator prin materiale deosebite care scot în evidență frumusețea designului.

Ne-am propus să aveți acces rapid la inima capitalei, în doar 15 minute până la Piața Unirii, dar și la reîntoarcerea cu ușurință în liniștea căminului propriu.