Apartamente ieftine de vanzare in Bragadiru - Ilfov, Cartier Independentei (Haliu), la numai 10 Km de Piata Unirii.

Portofoliu

Proiectul este conceput pentru a avea un nivel ridicat de confort și multiple facilități pentru locuitorii săi.

Misiunea noastră este aceea de a crea în mod responsabil o comunitate pentru viitor în care tu și familia ta să simțiți cadrul plăcut și siguranța unui cămin.

Arhitectura apartamentelor a fost gândită astfel încât să mulțumească atât pe cei conservatori din punct de vedere al aspectului dar și pe cei care au viziuni moderniste asupra designului.

Ansamblul oferă garsoniere de 7 tipuri dintre care 2 sunt duble, apartamente cu 2 camere dispnibile în 5 variante și apartamente cu 3 și 4 camere gândite pentru a acomoda familii de aproximativ 4 membrii. Toate spațiile de locuit au suprafețe generoase, unele modele dispunând de terasă proprie care conferă un avantaj deosebit.

Compartimentarea interioară alcătuită din spații ample împărțite astfel încât locurile de odihnă să fie separate de cele unde petreci timp liber.

Dorința noastră este aceea de a vă împărtăși planurile minunate care s-au concretizat în acest proiect iar mulțumirea vine atunci când potențialii cumpărători descoperă și experimentează confortul care poate fi numit ACASĂ.

Bucură-te de toate avantajele care definesc un ansamblu rezidențial occidental: spații verzi, locuri de joacă pentru copii, aer curat, zona liniștită care face conexiunea facilă cu orașul prin intermediul Șoselei Alexandria, care permite accesul în 10 minute spre centrul capitalei.

Fiecare familie are nevoie de un loc unde să înflorească, să viseze, să petreacă și să se bucure de viață!