Apartamente ieftine de vanzare in Bragadiru - Ilfov, Cartier Independentei (Haliu), la numai 10 Km de Piata Unirii.

Apartamente 3 camere Bragadiru

Rezerva acum

Achiziționarea unui apartament este o decizie importantă iar cei care se confruntă cu asta își doresc ca locuința proaspăt dobândită să întrunească câte puțin din dorințele fiecărei persoane care va locui în ea.

În timp ce unii caută un living spațios, alții preferă un balcon care poate fi considerat piesa de rezistență a imobilului.

În cadrul ansamblului Crown Residence găsiți un asemenea apartament, care satisface nevoile oricui vrea să le aibă pe toate.

Situat la parterul blocului, apartamentul are o suprafață de 66,80 mp și dispune de o terasă proprie de 74,50 mp, fapt care este deosebit de util mai ales într-un bloc de locuințe.

Pentru construcția și asamblarea unui asemenea apartament au fost folosite materiale de bună calitate, care sunt în stransă legătură cu natura și zona din care face parte Crown Residence.

Deasemenea, compartimentarea modernă și practică stabilește exact spațiul disponibil și util care vine în ajutorul celor cu familii numeroase. Observăm astfel că livingul tronează întreaga locuință pe o suprafață de 17,50 mp prin care accesul în curte se face ușor și repede, fără a deranja alți membri ai casei. Dormitoarele au fost repartizate ușor separat de părțile mai accesibile ale locuinței, dorindu-se astfel păstrarea intimității față de vizitatori.

Cromatica pereților este în nuanțe naturale în perfectă combinație cu ferestrele din geam termopan care permit luminii să intre în casă umplând spațiul de energie pozitivă și căldură.

Linia modernă care predomină în întregul apartament este dorința constructorilor de a crea ceva aparte în care viitorii clienți să se simtă parte din proiect.