Apartamente ieftine de vanzare in Bragadiru - Ilfov, Cartier Independentei (Haliu), la numai 10 Km de Piata Unirii.

Garsoniere Bragadiru

Punem la dispoziția dumneavoastră, garsoniere moderne și spațioase cu suprafețe cuprinse între 30 de mp și 36 de mp, având finisaje de bună calitate care se pliază pe dorințele de design ale clientului.

Locuințele dispun astfel de: parchet din lemn masiv, uși de interior elegante, geam termopan de înalte standarde, gresie și faianță în culori neutre care conduc către o linie coloristică veselă, simplă și curată.

În funcție de preferințe, puteți alege garsoniere care au fiecare spațiu clar delimitat de pereți sau garsoniere open-space ce amintesc de designul american. Pentru cele poziționate la parterul imobilului, suprafața beneficiază de o terasă proprie care are rolul de a extinde cadrul arhitectural.

Oricare ar fi opțiunea dumneavoastră, garsonierele respectă conceptul de locuire simplu și vine în întâmpinarea proprietarului oferindu-i o viziune despre modalitățile de utilizare a spațiului.

Bucătăriile în plan deschis trec cu succes la tendința minimalistă delimitând subtil camera de zi fără încărcătura unor "artificii" intuile, iar acolo unde există pereți, spațiul continuă să fie larg și promițător în vederea creării unor locuri de stocare. Camerele sunt luminoase datorită geamurilor mari care permit luminii naturale să patrunda, iar adevărata funcționalitate a lor constă în faptul că aerisirea încăperii se face într-un timp scurt.

Sistemul de iluminat pare o piesă importantă a întregii locuințe, făcând totodată parte din decorul casei care capătă o ambianță placută potrivită momentelor de liniște sau relaxare.

Designul interior este propus de arhitecți cu experiență care au gândit fiecare colț în avantajul clientului